HIBAJAVÍTÓ.

Kezdés január 13-án.

Keresd a Facebook-on!

NEOLANG Online Nyelviskola


Lyoness regisztráció

Amennyiben rendszeres pénzvisszatérítést szeretnél kapni nyelviskolánktól, valamint több ezer hazai és nemzetközi kereskedőtől és szolgáltatótól, írj nekünk az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra! Ingyenesen tájékoztatunk a Lyoness előnyeiről és egy Cashback Kártyával is megajándékozunk!

Milyen előnyökben részesül Lyoness Ügyfélként?

A Lyoness alapelve így hangzik: pénzvisszatérítés minden vásárlás után. Mivel mindannyian nap mint nap vásárolunk és fogyasztunk, Lyoness Ügyfélnek lenni alapjában véve mindenki számára egy új és egyszerű módja annak, hogyan lehet a vásárlások során pénzt megtakarítani, illetve költségvetésünk helyzetén javítani.

A Lyoness révén bonyolított minden vásárlás konkrét előnyei:

 • 1-2% *Cashback, plusz további árrések
 • 0,5% „ajánlói bónusz“ a direkt Ügyfelek vásárlásaiból származó forgalomból. Amennyiben ezen ügyfelek is továbbajánlják a Lyoness-t, az indirekt ügyfelek vásárlásainak összegéből további 0,5% jár.*

Minden Lyoness Ügyfél megkapja a kedvezményekből származó előnyöket a partnervállalatoknál lebonyolított vásárlásai után. A teljes kedvezmény minden esetben az adott partnervállalattól függ. Az azonnali előny (Cashback) 1-2%*, ehhez jönnek még a maradék árrések (hűségelőny).
*A mindenkori ÁÜF és melléklete szerint.

Szinte valamennyi ágazat jelen van az egész világon (például élelmiszer, üzemanyagtöltő-állomások, sport, divat, építőanyagok, illatszer, különböző szolgáltatások, bútor stb.).
A Lyoness Ügyfelek időközben már négyféle vásárlási módot vehetnek igénybe:

 • Cashback Online Üzletek
  A Lyoness Ügyfelek több ezer nemzetközi Lyoness online üzletben intézhetik vásárlásaikat a nap 24 órájában, kényelmesen otthonról. Ilyenkor a vásárlás rögzítésre kerül, a partnervállalattal való elszámolást követően az ebből eredő Cashback összegét jóváírjuk. Lépj be a www.lyoness.net honlapra!
 • Cashback Kártyás Partnervállalatok
  A Cashback Kártya egy olyan előnyöket biztosító kártya, amely a vásárlási összeg rögzítésére és az abból eredő visszatérítések kiszámítására szolgál. A Cashback Kártyát Európa-szerte már számos partnervállalat elfogadja, közöttük nagy kereskedelmi láncok is.
 • Cashback Utalványos Partnervállalatok
  A partnervállalatok eredeti utalványaival a Lyoness Ügyfelek a vásárlásaikat ugyanúgy fizethetik ki, mintha készpénzzel fizetnének. Az utalványok az adott országirodában és az utalványértékesítő pontokon kaphatók, vagy megrendelhetők online módon, faxon vagy e-mail-ben.
 • Mobil Cashback
  A Mobil Cashback segítségével az Ügyfelek akár okostelefonjuk segítségével is használhatják a vásárlói közösség előnyeit. Napról napra növekszik azon partnervállalatok száma, amelyek a Lyoness-szel közösen lehetővé teszik az ügyfelek számára ezt az innovatív vásárlási módot.