HIBAJAVÍTÓ.

Kezdés január 13-án.

Keresd a Facebook-on!

NEOLANG Online Nyelviskola


Bemutatkozás

A NEOLANG Nyelviskola 2001-ben alakult. Tanáraink az elmúlt 20 évben számos kisebb és nagyobb vállalatnál, illetve lakossági tanfolyamok keretei között készítettek fel hallgatókat a sikeres nyelvvizsgákra, alapfoktól a felsőfokig.

Képzett és tapasztalt tanáraink jól ismerik az általános és üzleti nyelvvizsgák követelményrendszerét, és empátiával, türelemmel segítik a tanulókat a szükséges ismeretanyag megszerzésében. A jó hangulatú órákon az alkalmazott tananyag mellett különféle kiegészítő feladatsorok, autentikus szövegek, érdekes játékok segítik a tanultak elmélyítését. Ismétlő feladatok, rendszeres tesztek formájában mérjük fel ennek sikerességét.

Az online tanulás igénye napjainkban egyre inkább felmerül, hiszen így a nap 24 órájában, helytől függetlenül, az egyéni igényeket még inkább szem előtt tartva tudunk megfelelni tanulóink elvárásainak.
A virtuális tanterem alapjaiban nagyon hasonlít egy valódi tanteremhez, hiszen látjuk, halljuk a tanárt, kérdéseket tehetünk fel, írásbeli, szóbeli, illetve auditív készségeket fejlesztő feladatokat oldhatunk meg, melyekre visszajelzéseket kapunk. Mindazonáltal magunk választjuk meg az órák helyszínét, akár kedvenc karosszékünkben ülve vagy a kertben pihenve is részt vehetünk egy online nyelvórán.