HIBAJAVÍTÓ.

Kezdés január 13-án.

Keresd a Facebook-on!

NEOLANG Online Nyelviskola


Kik a tanáraink?

Tanáraink a nyelvterületet személyes tapasztalatból is ismerő, diplomás nyelvtanárok, akik többéves gyakorlattal rendelkeznek a nyelvoktatás, vizsgafelkészítés terén, legyen szó akár általános, üzleti vagy egyéb szakmai nyelvről. Sok tanulót segítettek hozzá az igényeiknek megfelelő nyelvtudás, illetve nyelvvizsga megszerzéséhez. Rendszeres továbbképzéssel tartják naprakészen tudásukat és ismereteiket.

Nagy Mónika

2001-ben végeztem az ELTE Bölcsészkar angol szakán. Egy évet Angliában töltve élőben is megismerhettem az angol nyelvet, kultúrát és életstílust. Tanítottam általános- és középiskolában, nyelviskolákban, lakossági és üzleti tanfolyamokon egyaránt. Diákjaimmal 6-60 éves korig sikerült jó kapcsolatot kialakítanom és segíteni őket a megcélzott nyelvtudás, illetve nyelvvizsga megszerzésében. Szeretem az angol nyelvet, igyekszem változatos, valós életből vett feladatokkal kiegészíteni az órák anyagát. Mivel én magam is tanulok még nyelveket, át tudom érezni egy nyelvtanuló helyzetét és problémáit, így gyakorlati ötleteket tudok adni a megoldásukra.László Zoltán

20 éve tanítok angolt, több száz tanulónak segítettem már elsajátítani az általános és üzleti nyelv titkait, és ez idő alatt sok helyen megfordultam: általános és középiskolában, főiskolákon és egyetemen, két-háromfős kis cégeknél és multinacionális vállalatoknál (ez utóbbiaknál tolmácsként is). El kell, hogy áruljam: a szívemhez legközelebb a felnőttoktatás áll. Rendkívül izgalmasnak tartom az online oktatást, ezt a viszonylag új oktatási csatornát: mit hoz nekünk, tanároknak és tanulóknak az internetes forradalom, hogyan tudjuk segítségével a tanulást kényelmesebbé, egyszersmind hatékonyabbá tenni, megtartva az órák oldott hangulatát… a válaszokat nekünk magunknak kell megalkotni. Ezekért a célokért mozgósítom – kollégáimmal együtt – minden tapasztalatomat és tudásomat.

Szabó Annamária

1999-ben végeztem a KLTE Bölcsészkar német szakán, majd 2000-ben az ELTE tolmácsképzőjének német tagozatán. Két dolgot szerettem volna egész életemben csinálni: tanítani és fordítani. Szerencsémre mindkettő megadatott nekem. Tanítottam középiskolában, és nyelviskolában, ahol értékes tanítási tapasztalatot szereztem. Jelenleg főként tolmácsolással és fordítással foglalkozom, mely során a nyelvtudásomat napról napra gyarapíthatom. Ezt szeretném átadni.Tokai Miklós

Családtagjaimnak köszönhetem a nyelvek szeretetét, édesapám tanított angolra, nagynéném franciára, nagypapám pedig németre.
2002-ben diplomáztam az ELTE Francia Tanszékén, emellett éveken át napi szinten francia nyelven dolgoztam. Az általános tanfolyamok mellett tartok jogi, uniós, diplomáciai, gazdasági, orvosi szaknyelvi felkészítőket is, valamint külföldieknek magyar kurzusokat.
A tanulókkal igyekszem olyan kapcsolatot kialakítani, amelyben közösen találjuk meg azt az utat, mely révén a legtöbbet tudják kihozni magukból. Mindezt, ha nem is erőfeszítések nélkül, de könnyed légkörben, közvetlen hangulatban.