HIBAJAVÍTÓ.

Kezdés január 13-án.

Keresd a Facebook-on!

NEOLANG Online Nyelviskola


Miből tanítunk az általános nyelvi kurzuson?

ÁLTALÁNOS ANGOL

Az OXFORD University Press által kiadott New English File sorozatot használjuk az általános angol nyelv tanításában. A sorozat kezdőtől felsőfok-előkészítő szintig biztosítja a folyamatos tanulás, ismétlés és fejlődés lehetőségét, különös hangsúlyt fektetve a kommunikatív nyelvtudásra – mindezt érdekes, valós életből vett szövegek és hanganyagok, változatos, gyakorlatias feladatsorok segítségével. Az órai munkát és az egyéni gyakorlást CD ROM és online kiegészítő anyagok sokasága teszi teljessé és még élvezetesebbé.

Bővebb információt és bemutató oldalakat itt találsz.ÁLTALÁNOS NÉMET

A német nyelv tanítását a Hueber Verlag által kiadott Themen aktuell sorozatra építjük. A sorozat igen népszerű az idegen nyelvet tanulni vágyók körében. A kezdőtől a középfokú nyelvvizsgáig mindenki megtalálhatja a neki megfelelő nehézségi fokozatot. A tankönyvhöz munkafüzet és CD ROM is tartozik.

Kezdő: Themen Aktuell 1, Középhaladó: Themen Aktuell 2
Haladó: Themen Aktuell 3, Középfokú nyelvvizsga előkészítő: Themen Kompass

Bővebb információt és bemutató oldalakat itt találsz.ÁLTALÁNOS FRANCIA

Az Alterego könyvsorozat 5 kötetből, a hozzátartozó hanganyagból és munkafüzetből áll, követve a közös európai szintrendszer elemeit (A1-C1). Kommunikatív megközelítésű, változatos, a francia kultúrát kiválóan bemutató dokumentumokkal, izgalmas, kihívást jelentő feladatokkal, egyéni és csoportos tanfolyamokon egyaránt jól használható.

Bővebb információt és bemutató oldalakat itt találsz.