HIBAJAVÍTÓ.

Kezdés január 13-án.

Keresd a Facebook-on!

NEOLANG Online Nyelviskola


Miből tanítunk az üzleti nyelvi kurzusokon?

ÜZLETI/MUNKAHELYI ANGOL

Az üzleti angol nyelv oktatásához az OXFORD University Press által kiadott Business Result sorozatot használjuk. E tankönyvcsalád kezdőtől felsőfok-előkészítő szintig biztosítja a folyamatos tanulás lehetőségét, az üzleti kommunikációban való jártasság elsajátítását. Beszédközpontú, motiváló gyakorlatsorok, írás- és olvasáskészséget fejlesztő feladatok, autentikus szövegek és esettanulmányok, nyelvtani összefoglalók biztosítják a tankönyvek változatos felépítését. Ezen kívül CD ROM és online kiegészítő anyagok teszik hatékonyabbá és még élvezetesebbé a nyelvtanulást.

Bővebb információt és bemutató oldalakat itt találsz.


 

ÜZLETI/MUNKAHELYI NÉMET

A könyv azoknak kíván elsősorban segítséget nyújtani, akik német nyelven gazdasági szakmai nyelvvizsgát szeretnének tenni. Sikerrel forgathatják azonban azok is, akik felfrissíteni szeretnék német gazdasági nyelvi ismereteiket, illetve külföldi munkavállaláshoz, vagy egyéb célból szeretnék nyelvtudásukat a gazdaság, az üzleti élet szférájában használhatóvá tenni. A Wirtschaftskenntnisse auf Deutsch ismereteinek használatában a könyvhöz mellékelt CD is segít, amelyen az egyes témakörök legfontosabb részeit hallgathatják meg az érdeklődők.

Bővebb információt és bemutató oldalakat itt találsz.


 

ÜZLETI/MUNKAHELYI FRANCIA

A B1 szintet megközelítő tanulóknak szánt tankönyv, mely az üzleti élet szókincsét nyújtja, ezen kívül páros feladatokkal készít fel a gazdasági életben való helytállásra, de a legfontosabb nyelvtani kérdéseket is körüljárja. A kötetet nyelvtani összefoglaló, hasznos kifejezéseket tartalmazó szószedet, valamint kiegészítő munkafüzet és CD teszi teljessé.

Bővebb információt és bemutató oldalakat itt találsz.